You never walk alone: Μετά την «εξαέρωση» με 4-0 της Μπαρτσελόνα το Λίβερπουλ πανηγυρίζει – Aπλά μυθικό (βίντεο)

You never walk alone: Μετά την «εξαέρωση» με 4-0 της Μπαρτσελόνα το Λίβερπουλ πανηγυρίζει – Aπλά μυθικό (βίντεο)

H Liverpool εξειδικεύεται στο να προσφέρει συγκινήσεις που καμία ομάδα στον πλανήτη δεν μπορεί να το κάνει. Να κάνει ανατροπές όπως η χθεσινή με την οποία «εξαερώνοντας» την Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό του Champions League όπου θα διεκδικήσει το 6ο τρόπαιο της Ιστορίας της.

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ και εκατομμύρια άλλοι σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη, πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση

H γιορτή που στήθηκε στο Άνφιλντ από τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ και τους Reds, ήταν επική, γιατί το Άνφιλντ είναι μαγεία. Όποιος είχε την τύχη να περάσει από εκεί και να το έχει βιώσει το καταλαβαίνει.

Χιλιάδες άνθρωποι μαζί με τους παίκτες τραγουδούν το θρυλικό «you never walk allone» και απλά σηκώνεται η τρίχα…

Ειδικά για τους παλιούς λάτρεις της μέγιστης Λίβερπουλ (όπως ο γράφων) της δεκαετίας του ’80 που σάρωνε τα πάντα, η χθεσινή βραδιά ήταν μαγεία.

Το Άνφιλντ έχει «κατήφορο» για όσους ξέρουν. Μόλις δεχθείς ένα γκολ κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται και δέχεσαι κι άλλα…

Δείτε το βίντεο από τους πανηγυρισμούς των «Κόκκινων» και ζήστε το κλίμα γιατί…. This is Anfield!

https://twitter.com/Khornime/status/1125869454347386881


Σημειώνεται ότι σε μια βραδιά που θα γραφτεί για πάντα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η Λίβερπουλ κέρδισε 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Ανφιλντ» και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε το ματς έχοντας εις βάρος της το 3-0 του πρώτου αγώνα και τις απουσίες του Σαλάχ και του Φιρμίνιο.

https://twitter.com/LFC/status/1125866752527806464

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.