ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν. Μαραντόνα: «Ελπίζω ο Μέσι να μην κάνει μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Νάπολι»

Ν. Μαραντόνα: «Ελπίζω ο Μέσι να μην κάνει μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Νάπολι»

O Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πήρε θέση για το αποψινό παιχνίδι της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου ελπίζει ο συμπατριώτης του Λιονέλ Μέσι να μην κάνει ένα καλό παιχνίδι κόντρα στους «παρτενοπέι».

Με την φανέλα των «ναπολιτάνων» ο πρώην Αργεντίνος σταρ μεγαλούργησε και όπως είναι λογικό η υποστήριξη του στο αποψινό παιχνίδι έχει «γαλάζιο» χρώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Mattino» ανέφερε: «Η Νάπολι περνάει μία δύσκολη χρονιά, μετά από 15 χρόνια βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο επί εποχής Ντε Λαουρέντις. Ο Τζενάρο Γκατούζο αποδεικνύει πως είναι σπουδαίος στα αποδυτήρια, όμως είναι ένας νέος κύκλος που ανοίγει και δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ δύσκολη η μάχη με την Μπαρτσελόνα, όμως στο ποδόσφαιρο πολλές είναι οι φορές που τα προγνωστικά ανατρέπονται. Η ελπίδα μου τώρα είναι πως η Νάπολι θα κάνει την έκπληξη και θα κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς της» για να συνεχίσει, προσθέτοντας: «Ελπίζω ο Μέσι να μην κάνει μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Νάπολι. Για ποιο λόγο υπάρχουν αυτές οι συγκρίσεις εδώ και 20 χρόνια για το ποιος είναι καλύτερος; Εγώ έχω μία όμορφη ανάμνηση από τον Λέο την εποχή που ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα, ήταν απόλαυση να τον βλέπω στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα είναι το φυσικό περιβάλλον του Μέσι εκεί άρχισε την καριέρα του και εκεί θα την ολοκληρώσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.