ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναβάλλεται λόγω καταιγίδας παιχνίδι του Europa League

Αναβάλλεται λόγω καταιγίδας παιχνίδι του Europa League

Αναβολή λόγω καταιγίδας στο αποψινό παιχνίδι της Ζάλτσμπουργκ με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την UEFA αλλά και τις ομάδες που θα κοντράρονταν το βράδυ στη μεταξύ τους ρεβάνς μετά το 4-1 των «αετών» στο πρώτο παιχνίδι, θα χρειαστεί να οριστεί νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της δεύτερης αναμέτρησης που έχει αποκτήσει τυπικό χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καταιγίδα που περιμένουν στο Ζάλτσμπουργκ και οι πολύ δυνατοί άνεμοι που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 120χλμ./ώρα, αποτελούν κίνδυνο για ομάδες και οπαδούς κι έτσι αποφασίστηκε το παιχνίδι να μη διεξαχθεί απόψε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.