Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ»...

Κλειστό για όσο χρειαστεί το γερμανικό πρωτάθλημα – Τουλάχιστον μέχρι 2 Απριλίου

Κλειστό για όσο χρειαστεί το γερμανικό πρωτάθλημα – Τουλάχιστον μέχρι 2 Απριλίου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Γερμανία ενημέρωσε πως το πρωτάθλημα της Bundesliga δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν της 2 Απριλίου, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κάτι που ήταν ήδη γνωστό, αλλά σήμερα… επικυρωποιήθηκε και από τις ομάδες οι οποίες ψήφισαν υπέρ της απόφασης αυτής.

Την ίδια ώρα, οι ομάδες και η διοργανώτρια αρχή αποφάσισαν να καθίσουν ξανά στο τραπέζι στις 30 Μαρτίου ώστε να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και να δουν πότε και αν μπορεί να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.