ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Σφυριά» του Γιαρμολένκο στο 90’+ σκότωσε την Τσέλσι

«Σφυριά» του Γιαρμολένκο στο 90’+ σκότωσε την Τσέλσι

Ο Γιαρμολένκο αποδείχθηκε δήμιος για την Τσέλσι, καθώς με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 3-2 της Τσέλσι, που δεν κατάφερε να πιάσει την Λέστερ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Όλα έδειχναν Τσέλσι. Η φόρμα. Η βαθμολογική θέση. Η διαφορά δυναμικότητας. Ακόμα και το κίνητρο, αφού η ήττα της Λέστερ από την Έβερτον έδινε στην Τσέλσι την δυνατότητα να περάσει μόνη στην τρίτη θέση. Κι όμως, στον μαγικό κόσμο της Premier League όλα τα προγνωστικά μπορούν να πάνε στον κάλαθο των αχρήστων σε κάθε ματς.

Τα «σφυριά» έπαιξαν για την ζωή τους και στο τέλος η μπάλα τους επιβράβευσε. Μπορεί το γκολ του Σούτσεκ να ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR (34’), μπορεί ο Ουίλιαν να έκανε το 0-1 λίγο αργότερα (42’), όμως η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες δεν τα παράτησε ποτέ.Βρήκε άμεσα το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Σούτσεκ (45’) και στο ξεκίνημα της επανάληψης αιφνιδίασε απόλυτα τα σφυριά με το 2-1 από τον Αντόνιο (51’).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα μαγικό φάουλ του Ουίλιαν έκανε το 2-2 (72’), όμως η Τσέλσι παρά την πίεση στο τέλος έφυγε με τα χέρια αδειανά. Σε μία κόντρα στο τέλος ο Γιαρμολένκο βρήκε ατελείωτο χώρο, ζάλισε τον Ρούντιγκερ και με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 3-2, σε μία τεράστια νίκη παραμονής για την Γουέστ Χαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.