ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρεάλ Μαδρίτης: «Τρίζει» η καρέκλα του Ζ.Ζιντάν – Παίζει την θέση του κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ρεάλ Μαδρίτης: «Τρίζει» η καρέκλα του Ζ.Ζιντάν – Παίζει την θέση του κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απογοητεύει το τελευταίο διάστημα, έχοντας ηττηθεί κόντρα σε Κάντιθ (0-1) και Σαχτάρ (2-3). Ο προβληματισμός είναι έντονος και η “καρέκλα” του Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως… τρίζει.

Σύμφωνα με την “L’ Equipe” αλλά και την “AS”, υπάρχει έντονη γκρίνια για τον Ζιντάν και ο Γάλλος τεχνικός έχει τα προσεχή δύο ματς μπροστά του για να διορθώσει τα πράγματα. Σε διαφορετική περίπτωση, η απόλυση του εμφανίζεται να είναι πολύ πιθανή.

Η Ρεαλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει το Σάββατο (24/10) την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για τη La Liga, ενώ την Τρίτη (27/10) δοκιμάζεται στη Γερμανία κόντρα στη Γκλάντμπαχ για το Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη, έχουν δει το φως της δημοσιότητας ονόματα προπονητών για να αντικαταστήσουν τον Ζιντάν, με πρώτο υποψήφιο τον Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ως δεύτερη επιλογή εμφανίζεται ο “πρίγκιπας” των “μερένγγες”, Ραούλ Γκονζάλες, ο οποίος είναι προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.