ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕSPN Argentina: «Mένει στη Μπαρτσελόνα ο Λ.Μέσι ζητώντας τον Νεϊμάρ»

ΕSPN Argentina: «Mένει στη Μπαρτσελόνα ο Λ.Μέσι ζητώντας τον Νεϊμάρ»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα συμφώνησε ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ESPN της Αργεντινής.

Ο Ζοάν Λαπόρτα είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου ο Λιονέλ Μέσι να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης και το ESPN Argentina μεταδίδει πως το κατάφερε!

Σύμφωνα λοιπόν με τους Αργεντινούς, ο Μέσι συμφώνησε με τους «μπλαουγκράνα» για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που έδειχνε αναμενόμενο με βάση τις πρόσφατες πληροφορίες, αλλά αναφέρει επίσης πως ο Μέσι στο πλάνο πάνω στο οποίο συμφώνησε με τους Καταλανούς, είναι θετικός και στην επιστροφή του Νεϊμάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μέσι θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα για ακόμα δύο χρόνια και τώρα η ισπανική ομάδα έχει στόχο την επιστροφή του Νεϊμάρ» αναφέρουν στην Αργεντινή για το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.