ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Εθνική Ελλάδος: Φιλικά με Μάλτα και Γερμανία τον Ιούνιο – Προπονητής ο Ν.Παπαδόπουλος

Οι αγώνες θα γίνουν στην Αυστρία και τη Γερμανία

Εθνική Ελλάδος: Φιλικά με Μάλτα και Γερμανία τον Ιούνιο – Προπονητής ο Ν.Παπαδόπουλος

Η Εθνική Ανδρών πρόκειται να δώσει δύο αγώνες σε Γερμανία και Αυστρία μέσα στον Ιούνιο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να αναθέσει στον Νίκο Παπαδόπουλο χρέη προπονητή της Εθνική Ανδρών για τους φιλικούς με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου 2024 στο «Μπορούσια Παρκ» του Μενχεγκλάντμπαχ (21:45 ώρα Ελλάδας) και με τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου 2024 στο Σάλτσμπουργκ (18:00 ώρα Ελλάδας).

Η διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης με την Μάλτα εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Σε άλλες αποφάσεις, η ειδική εκλογική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.