ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Euro 2032: Κοινή υποψηφιότητα κατέθεσαν Ιταλία και Τουρκία

Η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

Euro 2032: Κοινή υποψηφιότητα κατέθεσαν Ιταλία και Τουρκία

Η UEFA θα αποφασίσει τον προσεχή Οκτώβριο πού θα διεξαχθεί το Euro 2028 και το Euro 2032, με τα πράγματα να απλοποιούνται αρκετά τελικά αφού η Ιταλία και η Τουρκία κατέθεσαν κοινή υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του 2032, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για συνδιοργάνωση και το 2028 από Αγγλία, Βόρεια Ιρλανδία, Ιρλανδία, Σκωτία και Ουαλία.

Η Ιταλία είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό ότι θα διεκδικήσει τη διοργάνωση του Euro 2032 και το ίδιο σκόπευε να κάνει και η Τουρκία, η οποία παράλληλα ενδιαφερόταν και για το 2028. Τα σχέδια των δύο χωρών άλλαξαν όμως και αποφάσισαν τελικά να ζητήσουν από την UEFA τη συνδιοργάνωση του τουρνουά του 2032.

Με δεδομένο ότι δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον από κάποια άλλη χώρα θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα πει «ναι» σε Ιταλούς και Τούρκους, ενώ συνδιοργάνωση θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν, και στο Euro 2028.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την Τουρκία να βγαίνει από το κάδρο, αφού πάει πλέον για το 2032, παραμένει μία υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του τουρνουά του 2028 και συγκεκριμένα η κοινή των Αγγλίας, Βόρειας Ιρλανδίας, Ιρλανδίας, Σκωτίας και Ουαλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.