ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλατάσαραϊ: «Ευχαριστώ πολύ φίλοι» – Το πανό στα ελληνικά για τη βοήθεια της Ελλάδας στους σεισμόπληκτους

Όσα αναφέρει ο Απόλλων Σμύρνης

Γαλατάσαραϊ: «Ευχαριστώ πολύ φίλοι» – Το πανό στα ελληνικά για τη βοήθεια της Ελλάδας στους σεισμόπληκτους

Οι οπαδοί της Γαλατά ύψωσαν ένα πανό, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην Ελλάδα και τα μέλη των σωστικών συνεργείων που βρέθηκαν στην Τουρκία για να βοηθήσουν.

Αυτό συνέβη στο πλαίσιο του αγώνα ρεβάνς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Challenger Cup του πόλο.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε 16-8 και με δύο νίκες πήρε μια ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη.

Όσα αναφέρει ο Απόλλων Σμύρνης:

“«Ευχαριστούμε πολύ φίλοι»!

Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνσταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατάσαραϊ και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη.

Το ευχαριστώ που έχει ως παραλήπτες τόσο τους άνδρες των ΕΜΑΚ που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή των φονικών σεισμών, που, δυστυχώς, κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό!

Εξάλλου δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα πάρα πολλά είναι εκείνα που μας συνδέουν!

Μια κίνηση πολύ όμορφη, πολύ συγκινητική. Ως Απόλλων Σμύρνης ανταποδίδουμε το «ευχαριστώ» και εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τη βαθιά μας οδύνη για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.