ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μουντιάλ: Στους «8» η Αγγλία – Πέρασε εύκολα με 3-0 κόντρα στη Σενεγάλη (upd2)

Η Αγγλία θα παίξει με τους Γάλλους στα προημιτελικά της διοργάνωσης

Μουντιάλ: Στους «8» η Αγγλία – Πέρασε εύκολα με 3-0 κόντρα στη Σενεγάλη (upd2)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 22:55). Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Αγγλία επιβλήθηκε με σκορ 3-0 της Σενεγάλης, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Μπορεί οι Αφρικανοί να μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο «τα τρία λιοντάρια» βρήκαν πρώτα τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη στο γκολ του Χέντερσον στο 38′.

Ο Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του, ενώ ο Σάκα έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα των Σενεγαλέζων για πρόκριση στο 57′, με τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 22:16). Γκολ για την Αγγλία! Ο Φόντεν έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Σάκα με υπέροχο τελείωμα έκανε το 3-0

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 21:39): Δεύτερο γκολ για την Αγγλία! Ο Χ.Κέιν πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Ο Χέντερσον σκόραρε αρχικά και έκανε το 1-0. Ο Μπέλινγκχαμ πάτησε περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Χέντερσον με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τους Άγγλους

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 21:34). Μεγάλη ευκαιρία για τη Σενεγάλη στο 34′. Ο Ντιά βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Πίκφορντ απέκρουσε και κράτησε το 0-0 στο ματς

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 21:20). 19′: Οι Άγγλοι έχουν τον έλεγχο, αλλά μέχρι στιγμής οι Σενεγαλέζοι καταφέρνουν να τους κρατούν μακριά από την περιοχή τους

Τα «τρία λιοντάρια» της Ευρώπης κόντρα στα «λιοντάρια της Τεράνγκα» στην αρένα του «Al Bayt Stadium» με φόντο μια θέση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Άγγλία ολοκλήρωσε την παρουσία τους στον όμιλο με 2 νίκες και μια ισοπαλία με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μην υπολογίζει τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η Σενεγάλη, άφησε εκτός συνέχειας το Εκουαδόρ, αλλά είδε τον τεχνικό της Αλιού Σισέ να χάνει τις δύο τελευταίες προπονήσεις λόγω ίωσης και δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ιντρίσα Γκέιγ και τον τραυματία Κουγιατέ.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Να σημειώσουμε ότι η Αγγλία δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε τελική φάση Μουντιάλ, έχοντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες…

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα «ζευγάρια» στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου
Ολλανδία-ΗΠΑ 3-1

Αργεντινή-Αυστραλία 2-1

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
Γαλλία-Πολωνία 3-1

21:00, Αγγλία-Σενεγάλη «Al Bayt Stadium»

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου
17:00, Ιαπωνία-Κροατία, «Al Janoub Stadium»

21:00, Βραζιλία-Νότια Κορέα, «Stadium 974»

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου
17:00, Μαρόκο-Ισπανία, «Education City Stadium»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

21:00, Πορτογαλία-Ελβετία, «Lusail Iconic Stadium»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.