ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να τιμήσει τον Φραντζ Μπεκενμπάουερ με τη μεγαλύτερη κηδεία που έγινε ποτέ

Οι Βαυαροί σχεδιάζουν ένα μεγαλοπρεπές «αντίο»

Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να τιμήσει τον Φραντζ Μπεκενμπάουερ με τη μεγαλύτερη κηδεία που έγινε ποτέ

Η Μπάγερν Μονάχου θρηνεί την απώλεια του θρύλου της Φραντζ Μπεκενμπάουερ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 78 ετών την Δευτέρα.

Οι Βαυαροί μάλιστα σχεδιάζουν ένα μεγαλοπρεπές «αντίο» για τον Κάιζερ στην «Allianz Arena», στο στάδιο των 75.000 θεατών, που δεν θα υπήρχε χωρίς την ύπαρξη του εκλείποντος, όπως δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Μπεκενμπάουερ, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον νυν πρόεδρο της Μπάγερν, Ούλι Χένες με σκοπό να διοργανωθεί η μεγαλύτερη επιμνημόσυνη δέηση που έχει σημειωθεί ποτέ.

Σήμερα θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για να διευθετηθεί το πότε και το πώς θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο «αντίο» σ’ έναν παγκόσμιο θρύλο.

Μάλιστα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου, ο Ρουμενίγκε δήλωσε:

«Είμαι βαθιά σοκαρισμένος. Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ ξανάγραψε την ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και άφησε το σημάδι του σ’ αυτήν για πάντα.

Ήταν ο αρχηγός μου στη Μπάγερν Μονάχου, ο προπονητής μου στην εθνική ομάδα, ο πρόεδρό μας στη Μπάγερν – και σε όλους αυτούς τους ρόλους δεν ήταν μόνο επιτυχημένος αλλά μοναδικός.

Ως άνθρωπος, εντυπωσίαζε με το σεβασμό του για όλους τους ανθρώπους, γιατί όλοι ήταν ίσοι στα μάτια του Φραντζ. Το γερμανικό ποδόσφαιρο έχασε τη μεγαλύτερη μορφή στην ιστορία του. Θα μας λείψει. Ευχαριστώ για όλα, αγαπητέ Φραντζ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.