ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί ο Ζόρντι Κρόιφ από το πόστο του αθλητικού διευθυντή

Ο γιος του αείμνηστου Γιόχαν Κρόιφ θα φύγει από τον σύλλογο, με τον Ντέκο να είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί ο Ζόρντι Κρόιφ από το πόστο του αθλητικού διευθυντή

Τέλος εποχής για τον Ζόρντι Κρόιφ στην Μπαρτσελόνα. Ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, λόγω της επιθυμίας του να ακολουθήσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

Ο 49χρονος Ολλανδός ανακοίνωσε την απόφασή του σήμερα (16/5) το πρωί στον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, σε μία συνάντηση στην οποία εξήγησε την απόφασή του να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια από τη θέση του ως αθλητικός διευθυντής.

Ο Κρόιφ έχει δηλώσει ότι έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τη Μπαρτσελόνα στη μετάβασή του προς μια νέα εκτελεστική δομή και θα προσφέρει την πλήρη υποστήριξή του με το κλείσιμο των εκκρεμών εργασιών στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά.

Μετά από μια διακεκριμένη καριέρα ως αθλητικός διευθυντής ή/και προπονητής διαφορετικών ομάδων, ο Ζόρντι Κρόιφ άφησε τον σύλλογο του κινεζικού πρωταθλήματος Σενζέν για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Ζόρντι Κρόιφ για τη σημαντική συνεισφορά του ως μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού και του εύχεται κάθε καλή τύχη στη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία του» αναφέρει η ανακοίνωση των μπλαουγκράνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.