ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα έκπληξη στο Μουντιάλ: Το Ιράν «σκότωσε» την Ουαλία με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (2-0)

Ανεπανάληπτος θρίαμβος για το Ιράν

Νέα έκπληξη στο Μουντιάλ: Το Ιράν «σκότωσε» την Ουαλία με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (2-0)

Το Ιράν πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 της Ουαλίας «πετώντας» την ουσιαστικά εκτός Μουντιάλ!

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και από τις δύο ομάδες, ωστόσο στο δεύτερο ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός.

Κύριος υπεύθυνος γι’ αυτό το Ιράν, που καθήλωσε τους Ουαλούς σε παθητικό ρόλο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Το οποίο τελικά ήρθε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, και λίγο μετά και το δεύτερο!

Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική η οποία θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου η Ουαλία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η τρίτη «ηχηρή βόμβα» του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τη σοκαριστική ήττα της Αργεντινής από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και τον θρίαμβο της Ιαπωνίας κόντρα στους Γερμανούς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.