ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πελέ – Συγκινεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της χήρας του μετά τον θάνατό του: «Έζησα μια αληθινή ιστορία αγάπης»

«Ήθελα μόνο μερικές στιγμές ακόμα ανταλλάσσοντας ματιές»

Πελέ – Συγκινεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της χήρας του μετά τον θάνατό του: «Έζησα μια αληθινή ιστορία αγάπης»

Η Μάρσια Αόκι έμεινε χήρα μετά το θάνατο του Πελέ και διαχειρίζεται πλέον τα social media του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μέσω από τα οποία έστειλε μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Η τελευταία σύζυγος του Πελέ αποχαιρέτησε με ένα μακροσκελές κείμενο στο instagram, τον κορυφαίος Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, κάνοντας λόγο για μία “ιστορία αγάπης”, την οποία συνεχίζει να μοιράζεται με τους θαυμαστές του.

Η ανάρτηση της χήρας του Πελέ

«Το να αποχαιρετήσω αυτόν που αγαπώ και να συνηθίσω να μην έχω στο πλευρό μου τον λόγο της ζωής μου, την αγάπη του γεμάτη στοργή, την φροντίδα και την αίσθηση του χιούμορ του θα πάρει χρόνο. Ήθελα μόνο μερικές στιγμές ακόμα ανταλλάσσοντας ματιές. Λίγες μέρες ακόμα παίζοντας με το κουτάβι μας, τον Κακάου.

Βρίσκω τον εαυτό μου να λαχταρά να σου λες “Marcia, αγάπη μου, καλημέρα! Κοίτα πόσο όμορφη είναι η θάλασσα σήμερα…”. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζω ότι είναι μια αναπόφευκτη μοίρα για όλους μας, για μένα, όταν συμβιβάζομαι με την άφιξη αυτής της στιγμής, νιώθω σαν να λείπει ένα μέρος μου και ένα σφίξιμο στο στήθος μου.

Ταυτόχρονα, υπάρχει μια έντονη αίσθηση ευγνωμοσύνης που μπόρεσα να μοιραστώ τον πόνο μου με όλο τον κόσμο. Λάβαμε εκατομμύρια μηνύματα στοργής και αλληλεγγύης που γέμισαν την καρδιά μου με γαλήνη. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν από τους θαυμαστές του που εξακολουθούν να αποτίουν φόρο τιμής. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη Σάντος που μας στήριξε σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Το να μοιραστώ τη ζωή μου με τον Έντσον ήταν μια ευκαιρία να ζήσω μια αληθινή ιστορία αγάπης. Όπως και το να μοιραστώ την αγάπη για τον Πελέ μαζί σας. Αυτή η αγάπη δεν θα πεθάνει ποτέ και θα υπάρχει πάντα ανάμεσά μας. Για πάντα.

Με αγάπη,
Márcia Aoki – Η χήρα του Πελέ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.