ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη – Α.Τσέφεριν στο Μέγαρο Μαξίμου

O πρωθυπουργός θα υποδεχτεί τον πρόεδρο της UEFA, στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη (24/8)

Συνάντηση Κ.Μητσοτάκη – Α.Τσέφεριν στο Μέγαρο Μαξίμου
Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, στο περιθώριο της επίσκεψης του στο Κατάρ, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει νέο τετ α τετ με τον δεύτερο ισχυρότερο άνδρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της Τετάρτης 24/8 (11:00) θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Πέρα από την ενημέρωση για την συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA δεν έγινε γνωστή η ατζέντα, ωστόσο αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δύο άνδρες θα βρεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου την τελευταία διετία.

Η προηγούμενη ήταν τον Φεβρουάριο του 2020 όταν είχαν συναντηθεί με αφορμή την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι εκεί είχαν συμφώνησε για την Ολιστική Μελέτη η οποία παρουσιάστηκε από τις διεθνείς ομοσπονδίες λίγους μήνες αργότερα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια η οριστική εφαρμογή της ακόμη δεν έχει επιτευχθεί (με τη μεγαλύτερη ευθύνη να ανήκει στην ΕΠΟ) κι ίσως αυτό είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.