Δημήτρης Γιαννούλης: Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του και τα σενάρια επιστροφής του σε ελληνική ομάδα

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας άσος θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι

Δημήτρης Γιαννούλης: Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του και τα σενάρια επιστροφής του σε ελληνική ομάδα

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι μια από τις περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που δεν είχαν την αναμενόμενη εξέλιξη την τελευταία τριετία.

Ο ΠΑΟΚ τον παραχώρησε με περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ (8.700.000 ευρώ loan και transfer fee) το καλοκαίρι του 2021 και ο Έλληνας άσος έχει συμπληρώσει δύο χρόνια στην Αγγλία, μιας και είχε δοθεί δανεικός στις 19 Γενάρη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Από τις 10 ασίστ με τον ΠΑΟΚ σε 78 αγώνες και από τις 14 με τον Ατρόμητο σε 53 ματς ο Γιαννούλης έχει πέσει στην Νόργουιτς στις 2 ασίστ σε 47 ματς. Ο Έλληανς μπακ μάλιστα ουσιαστικά δεν κατάφερ ποτέ να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του.

Φέτος πάντως ξεκίνησε δύο φορές ως βασικός στην αρχή της χρονιάς. ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε νοκ άουτ από την 3η αγωνιστική μέχρι την 15η. Συνολικά φέτος έχει 9 συμμετοχές, με μόνη 90΄ αυτή ενάντια στην Πρέστον.

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας άσος θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, με ομάδες από την Ρωσία να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Ούτως ή άλλως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και φαντάζει απίθανο να ανανεώσει με την Νόργουιτς, οπότε θα πρέπει να πουληθεί με ένα ποσό κοντά στα 2 – 3 εκατ. ευρώ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι και ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να πουληθεί ο Έλληνας άσος, μιας και έχε το 20% από πιθανή επόμενη πώλησή του. Μένει να δούμε εάν θα πάρει στην Ρωσία που ακούγεται έντονα ή εάν θα επανέλθει η Φενέρ για να τον αγοράσει από τους Άγγλους.

Οι ετήσιες αποδοχές του στη Νόριτς είναι κοντά στο 1.200.000 ευρώ και σίγουρα αποτελεί μία μεγάλη επένδυση. Μάλιστα, παρά τη σχετική φημολογία των τελευταίων μηνών σχετικά με ενδιαφέρον και από Ελλάδα, ίδιος μέχρι το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν θετικός να επιστρέψει, όμως δεν αποκλείεται ο πραγκωνισμός του να έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την φετινή σεζόν έλειψε για περίπου δύο μήνες λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού και παρότι έχει επσιτρέψει στη δράση από τις αρχές Οκτωβρίου, μέχρι τότε έχει παίξει μόλις δύο 90λεπτα (ένα στις 14 Ιανουαρίου και ένα το περασμένο Σάββατο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.