Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης: Ο Βέρχουλστ σωριάστηκε στο έδαφος – Αποχώρησε με φορείο

Φάνηκε να του έχει τοποθετηθεί κολάρο

Αστέρας Τρίπολης –  Απόλλων Σμύρνης: Ο Βέρχουλστ σωριάστηκε στο έδαφος – Αποχώρησε με φορείο

Στιγμές που θα τις θυμούνται όλοι για πολύ καιρό διαδραματίστηκαν γύρω στο 57ο λεπτό του αγώνα του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, σε μια ανύποπτη φάση, ο Βέρχουλστ προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα στον αέρα και ο Σίτο τον βρήκε άθελά του, αλλά χωρίς ιδιαίτερη δύναμη.

Παρόλα αυτά, ο Βέρχουλστ σωριάστηκε στο έδαφος και δεν κουνιόταν, με τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν άμεσα πάνω του και να καλούν τα ιατρικά επιτελεία να μπουν γρήγορα μέσα, όπως και έγινε.

Ο Βέρχουλστ είχε χτυπήσει και νωρίτερα στο κεφάλι σε μια φάση με τον Κρέσπι, είχε βρεθεί για αρκετά λεπτά στο έδαφος αλλά έδειξε να είναι καλά και συνέχισε να αγωνίζεται. Παρόλα αυτά, λίγη ώρα αργότερα σωριάστηκε στο έδαφος μετά από αυτή την εναέρια μονομαχία με τον Σίτο.

Ο Βέλγος κίπερ αποχώρησε με φορείο, ενώ φάνηκε να του έχει τοποθετηθεί κολάρο. Ας ελπίσουμε τα νέα να είναι καλά για τον έμπειρο τερματοφύλακα, σε μια σοκαριστική στιγμή που τρόμαξε άπαντες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βέρχουλστ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία όπως ανέφεραν στην Nova κατά τη διαρκεία του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.