ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προς έξοδο ο Γ. Μποροβήλος, καθώς ο Ολυμπιακός πρότεινε τεχνοκράτη πρόεδρο στην Super League.

Προς έξοδο ο Γ. Μποροβήλος, καθώς ο Ολυμπιακός πρότεινε τεχνοκράτη πρόεδρο στην Super League.

Τεχνοκράτη και ανεξάρτητο πρόεδρο στη Super League πρότεινε ο Ολυμπιακός στη σημερινή συνεδρίαση του Συνεταιρισμού, κάτι που συνεπάγεται πως οδηγείται προς την έξοδο ο Γιώργος Μποροβήλος. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν να υπάρξει άμεσα εκλογή νέου προέδρου και κατόπιν αυτού εξουσιοδοτήθηκε επιτροπή για να επεξεργαστεί το θέμα και το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα λειτουργήσει. 

Καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή φρουράς στην προεδρία της Super League έπαιξε το γεγονός ότι ο Γ. Μποροβήλος είναι αντιμέτωπος με ποινική δίωξη, αφού είναι ανάμεσα στους 85 που έχουν παραπεμφθεί για δίκη στην υπόθεση του koriopolis. 

Συν τοις άλλοις στον Γιώργο Μποροβήλο χρεώνεται και το μέγα φιάσκο με τη μη εύρεση χορηγού για τη Λίγκα μετά το διαζύγιο με τον ΟΠΑΠ.

Την Super League στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα εκπροσωπούν οι Τάκης Αγραφιώτης, Θοδωρής Παπαδόπουλος και Αλέξης Δέδες. Υποψήφιος ήταν και ο Χρήστος Δάρας από τον Πανιώνιο που δεν βγήκε επειδή πήρε μόνο 7 ψήφους. Στην ψηφοφορία για τους εκπροσώπους της ΕΠΟ οι ψήφοι ήταν ως εξής: Ολυμπιακός 12, Ηρακλής 9, ΑΕΚ 8 και Πανιώνιος 7.

Ο Πανθρακικός δεν ψήφισε Ηρακλή και Πανιώνιο. Η ΑΕΚ είχε μονοκούκι τις ψήφους των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού, όπως και την δική της. Ο Ολυμπιακός πήρε ψήφους από τις δώδεκα ομάδες και η ΑΕΚ οκτώ από ομάδες που έτσι και αλλιώς ως επί το πλείστον ψηφίζουν τους μεγάλους.

Τον Τάκη Αγραφιώτη ψήφισαν όλοι εκτός από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό.

Τον Θοδωρή Παπαδόπουλο επέλεξαν οι Ηρακλής, Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς.

 Τον Αλέξη Δέδε ψήφισαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη.

Τον Χρήστο Δάρα ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, Ηρακλής, Καλλονή, Λεβαδειακός και Πλατανιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην διαδικασία της επιλογής εκπροσώπων της ΕΠΟ οι ομάδες μπορούσαν να ψηφίσουν μέχρι 3 υποψηφίους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.