ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα ακριβά εισιτήρια φέρνουν…. αποχή στα Χανιά για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Τα ακριβά εισιτήρια φέρνουν…. αποχή στα Χανιά για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Αποχή από το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη(17:15), κήρυξαν οι οπαδοί του ΑΟ Χανιά, «Blue Boys».

Με τον τρόπο αυτό, οι οπαδοί της κρητικής ομάδας αποφάσισαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για το κόστος των εισιτηρίων, που είναι 20 και 30 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει:

«Πάγια τακτική της Λέσχης Φίλων του Α.Ο.Χανιά ”Blue Boys” είναι η κατ’ ιδίαν συνομιλία με την εκάστοτε διοίκηση της ομάδας μας. ‘Οταν όμως βλέπουμε οτί δεν βγαίνει τίποτα, τοποθετούμαστε μέσω ανακοινώσεων.

Πριν λίγο καιρό, έχοντας αφουγκραστεί τη γνώμη και τη στεναχώρια του απλού ΑΟΧΙΤΗ φιλάθλου συναντηθήκαμε με εκπροσώπους της διοίκησης και τους επισημάναμε ότι για να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο θα πρέπει οι τιμές των εισιτηρίων να χαμηλώσουν στα περυσινά επίπεδα. Αυτό όχι μόνο δεν εισακούστηκε αλλά όπως είδαμε στην ανακοίνωση της ομάδας για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, οι τιμές των εισιτηρίων υπερδιπλασιάστηκαν.

Διαμαρτυρόμενη για τις τιμές αυτές στις δύσκολες εποχέςπου ζούμε η Λέσχη μας αποφάσισε ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υ.Γ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.