ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέρασαν Πανιώνιος ΠΑΣ Γιάννινα Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης στο κύπελλο

Πέρασαν Πανιώνιος ΠΑΣ Γιάννινα Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης στο κύπελλο

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκαν οι Πανιώνιος, Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από τις αναμετρήσεις για την τελευταία αγωνιστική σε 2ο και 8ο όμιλο αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν 2-1 των Κρητικών και πέρασαν μαζί στην επόμενη φάση, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Ζάκυνθο, η οποία νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό, οι Αρκάδες έκαναν το 3×3 στη διοργάνωση (1-0 τον Πανσερραϊκό), ενώ η Καλλονή έφυγε με το “διπλό” από τα Χανιά (2-1 τον Κισσαμικό).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε 2ο και 8ο όμιλο:

Δεύτερος όμιλος

Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-2

(56’πεν. Ντος Σάντος-38’ Καθάριος, 75’ Βιγιάλμπα)

Ζάκυνθος-Παναιτωλικός 1-0

(84’ Κάρδαρης)

Πανιώνιος 9

Εργοτέλης 4

Ζάκυνθος 4

Παναιτωλικός 0

Όγδοος όμιλος

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

(35’ Φούντας)

Κισσαμικός-Καλλονή 1-2

(35’ Ποσίνκοβιτς-66’ Μάρκοβιτς, 92’ πεν. Μανούσος)

Αστέρας Τρίπολης 9 

Καλλονή 6 

Κισσαμικός 1 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πανσερραϊκός 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.