ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκρίθηκαν στους “16” του κυπέλλου με νίκες Βέροια και Ατρόμητος

Προκρίθηκαν στους “16” του κυπέλλου με νίκες Βέροια και Ατρόμητος

Οι «μεγάλοι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και προχωρούν στο Κύπελλο. Ο Ατρόμητος «πετούσε» στην επίθεση και με το 4-2 επί της Καλλιθέας, εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «32» του θεσμού, όπως έκανε και η Βέροια που… χαλαρά επικράτησε 1-0 της αποκλεισμένης Λαμίας και μάλιστα πέρασε ως πρώτη! 

Η ομάδα του Ελ Πάσο ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει. Ωστόσο τα γκολ των Κούρου (18’) και Λε Ταλέκ (37’) έγειραν την πλάστιγγα για τα καλά υπέρ των Νεοσμυρνιωτών. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και επιχείρησαν να φέρουν τα πάνω-κάτω. Αρχικά ισοφάρισαν με πέναλτι του Αρναρέλλη και στη συνέχεια ισοφάρισαν με τον Μασένα (51’). 

Κι εκεί που πλέον χρειάζονταν ένα γκολ για να προκαλέσουν… βόμβα, δέχθηκαν την απόλυτη ψυχρολουσία. Με τη… σέντρα, ο Μπρίτο χρίστηκε σκόρερ, έγραψε το 2-3 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση για τον Ατρόμητο, ο οποίος πέτυχε κι άλλο γκολ, με εκτέλεση πέναλτι του Ναπολεόνι στο 68΄. 

Η Βέροια δεν φόρτσαρε απέναντι στην Λαμία. Έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να σφραγίσει το εισιτήριο, δεδομένου πως και την ίδια ώρα η Καλλιθέα έχανε. Μόλις στο 6’, ο Μαγέφσκι από κοντά βρήκε δίχτυα κι έδιωξε το άγχος, με την ομάδα της Φθιώτιδας να μένει με τη… γλύκα της συμμετοχής, αλλά και των δύο δοκαριών με τους Καλαϊτζίδη, Νατσιόπουλο που στάθηκαν άτυχοι στις προσπάθειές τους. 

Τα αποτελέσματα

Λαμία-Βέροια 0-1 

(6’ Μαγέφσκι) 

Καλλιθέα-Ατρόμητος 2-4 

(41’ πεν. Αρναρέλλης, 51’ Μασένα – 18’ Κούρος, 37’ Λε Ταλέκ, 52’ Μπρίτο, 68’ πεν. Ναπολεόνι) 

Η τελική βαθμολογία (6 αγώνες) 

Βέροια 7 

Ατρόμητος 7 

Καλλιθέα 3 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λαμία 0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.