ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιμένει η Πόρτο για τον Μάρκο Σίλβα παρά την άρνηση του Ολυμπιακού

Επιμένει η Πόρτο για τον Μάρκο Σίλβα παρά την άρνηση του Ολυμπιακού

Μπορεί τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Μάρκο Σίλβα να έχουν απαντήσει αρνητικά στην Πόρτο και στο ενδιαφέρον της για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», ωστόσο οι Πορτογάλοι επαναφέρουν το όνομά του για τους «Δράκους».

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό TSF, η Πόρτο θα επιστρέψει για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος φέρεται να παραμένει το πρώτο όνομα στη λίστα του Πίντο ντα Κόστα για να διαδεχθεί τον Χουλέν Λοπετέγι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα, στην Πόρτο θέλουν να τελειώνουν με το θέμα προπονητή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, μετά και το νέο «στραπάτσο» από την Γκιμαράες.

Όπως υποστηρίζει ο πορτογαλικός ραδιοφωνικός σταθμός, η περίπτωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Πόρτο από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο απομακρύνεται και ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί και πάλι την προτεραιότητα της Πόρτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ως ο διακαής πόθος του προέδρου του πορτογαλικού συλλόγου, Πίντο ντα Κόστα, ο οποίος έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του και τα αποτελέσματά του στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.