ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σταμάτησε το πετυχημένο σερί του Ατρόμητου(0-0 με Βέροια)

Σταμάτησε το πετυχημένο σερί του Ατρόμητου(0-0 με Βέροια)

Ο Ατρόμητος που είχε σερί θετικών αποτελεσμάτων στα τελευταία ματς, καθώς ήρθε κατά σειρά 0-0 με τον Παναθηναϊκό (για το Κύπελλο), 1-1 με τον ΠΑΟΚ, 1-0 με την ΑΕΚ και 1-0 με τον Παναθηναϊκό με τον οποίο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, «κόλλησε» κόντρα στη Βέροια (0-0). 

Οι «μπλε» ήταν ανώτεροι της ομάδας της Ημαθίας στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά όντας άτυχοι και αναποτελεσματικοί δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο.

Ο ερχόμενος με φόρα, Ατρόμητος, από τη μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αντιμετώπισε μια ομάδα που «καιγόταν» σχεδόν το ίδιο για τη νίκη, καθώς είχε τους ίδιους βαθμούς πριν την έναρξη της αναμέτρησης. 

Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα που παρέταξε. Αυτή του Κοντοέ αντί του Κυβρακίδη ήταν αναγκαστική, καθώς είχε ενοχλήσεις στον κοιλιακή χώρα ύστερα από ισάριθμα χτυπήματα στο ίδιο σημείο στα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Κεϊτά Σουμπίνιο και Λε Ταλέκ ήταν στον πάγκο και οι Ουσέρο, Ματέι και Παπαδόπουλος πήραν τις θέσεις τους ώστε να φρεσκαριστεί η ομάδα του Περιστερίου. 

Στο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Είχε την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες από τις λίγες καλές στιγμές που υπήρχαν στο ματς στα πρώτα 45 λεπτά. Κορυφαία αυτή του Λαζαρίδη στο 32’ που μετά το γέμισμα του Ούμπιντες έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα εκτός εστίας όντας σε εξαιρετική θέση, αλλά και σε αντικανονική όπως φάνηκε από το ριπλέι και ενώ τραβήχτηκε η αντίπαλη άμυνα γι’ αυτόν τον λόγο. Ουσιαστικά η Βέροια έκανε αισθητή την παρουσία της μόνο με ένα μακρινό καλό σουτ του Μαλόν και με τον Ανάκογλου να μπαίνει στην περιοχή, αλλά τον σταμάτησε ο Κοντοές την ύστατη στιγμή. 

Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά διαφορετικό. Είχε καλύτερο ρυθμό, περισσότερες ευκαιρίες και μετά το πρώτο τέταρτο, η Βέροια ανέβασε την απόδοση της και για ένα 20λεπτο περίπου έγινε ροκ. Καλύτερη ήταν αυτή στο 62ο λεπτό. Ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ναζλίδης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και ο Γιουσούφ έκανε την προβολή, αλλά ο Κοντοές έδιωξε σε κόρνερ. 

Στο τελευταίο 15λεπτο ο Ατρόμητος πίεσε πολύ, αλλά δεν ανταμείφθηκε για την υπεροχή του. Στο 78’ ο Στόιτσεφ γύρισε από τα αριστερά στον Μπρίτο βρέθηκε φάτσα με τον Καντιμοίρη που έκανε εξαιρετική επέμβαση και έδιωξε την μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός που ήταν πολύ καλός στο β’ μέρος, έκανε το γύρισμα και ο Σουμπίνιο το πλασέ από εξαιρετική θέση, αλλά ο Ραούλ Μπράβο βρήκε την μπάλα και αυτήν κατέληξε σε κόρνερ. 

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας 

Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο (76′ Κεϊτά), Μπρίτο, Ούμπιδες, Ματέι (65′ Λε Ταλέκ), Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος (65′ Σουμπίνιο). 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέροια (Ελευθερόπουλος): Λόπεθ (67′ λ. τρ. Καντιμοίρης), Σιόντης, Μαραγκός, Μαλόν, Γιαννούλης, Ραούλ Μπράβο, Άρτσε (46′ Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79′ Νέτο), Ανάκογλου, Ναζλίδης, Μαγέφσκι. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.