ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Σταύρος Κοντονής καλεί τις δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι: «Βρείτε προέδρους κοινής αποδοχής για ΕΠΟ και Super League»

Ο Σταύρος Κοντονής καλεί τις δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι: «Βρείτε προέδρους κοινής αποδοχής για ΕΠΟ και Super League»

Προέδρους κοινής αποδοχής σε ΕΠΟ και Super League ζητά ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, προκειμένου να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το τέλμα και την αναξιοπιστία στην οποία έχει περιέλθει.

Ο Σταύρος Κοντονής καλεί τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να λύσουν τις διαφορές τους, με απώτερη φιλοδοξία την αντικατάσταση του Γιώργου Γκιρτζίκη και του Γιώργου Μποροβήλου με πρόσωπα…  υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παίρνει αυτή την πρωτοβουλία, θεωρώντας πως αν οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές δεν κάνουν τις απαιτούμενες υπερβάσεις, τότε το μέλλον του ποδοσφαίρου μας θα είναι δυσοίωνο και όλοι θα βγουν χαμένοι.

Ο  Στ. Κοντονής και οι συνεργάτες του έχουν επιδοθεί σε ανίχνευση προθέσεων τεσσάρων ισχυρών ΠΑΕ για μια συνάντηση κορυφής!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρώτο θέμα και βασικός λόγος που οδήγησε τον Σταύρο Κοντονή στην ανάληψη τέτοιας πρωτοβουλίας είναι τα κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα. Όμως επειδή ο Υπουργός, τόσο στην τελευταία ανακοίνωση του κατά της ΕΠΟ όσο και στις 4/1 μετά την απόφαση για το λουκέτο στις Θύρες 13-14 του γηπέδου της Λεωφόρου, συνδέει άμεσα τα έκτροπα στα γήπεδα με την ανισονομία και την αναξιοπιστία που επικρατεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στην ατζέντα της συνάντησης θα υπάρχουν ως θέματα προς συζήτηση η προεδρία της ΕΠΟ και της Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.