ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H AEK θέλει τον 21χρονο Αργεντινό επιθετικό Έκτορ Βιγιάλμπα

H AEK θέλει τον 21χρονο Αργεντινό επιθετικό Έκτορ Βιγιάλμπα

Μπορεί το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ να είναι θολό, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας προχωρά ανεξάρτητα από το αν ο προπονητής θα παραμείνει ή όχι. Είναι, ούτως ή άλλως, σαφές πως δύο από τις μεγάλες ανάγκες της «Ένωσης» αφορούν στην απόκτηση εξτρέμ και στόπερ. 

Για την πρώτη θέση, στο στόχαστρο της «Ένωσης» βρίσκεται ο Έκτορ Βιγιάλμπα. Πρόκειται για τον 21χρονο Αργεντινό, που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και έχει γεμάτες σεζόν με τη Σαν Λορέντζο εδώ και 3-4 χρόνια. Πέρσι είχε 27 εμφανίσεις και 6 γκολ, ωστόσο φέτος έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα, κάτι που συνδέεται με την άρνησή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος του 2016. Ο βραχύσωμος παίκτης (1,72μ.) φέρεται να θέλει να κάνει το άλμα για την Ευρώπη και η ΑΕΚ τον παρακολουθεί στενά. 

Ασφαλώς δεν είναι η μόνη περίπτωση ακραίου που κοιτάζουν οι «κιτρινόμαυροι». Πέραν του 28χρονου Πορτογάλου Ούκρα της Ρίο Άβε, οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντι Μπαρτόλο θα παρακολουθήσουν το Σάββατο τον Πέδρο Σάντος της Μπράγκα. Ο 27χρονος Πορτογάλος έχει φέτος 20 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τους στόπερ, οι Γιόχαν Ταβάρες και Ουμάρ Ντιακιτέ της Εστορίλ είναι στα υπόψη και αμφότεροι μένουν ελεύθεροι.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.