ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οριστικό! Τελικός Κυπέλλου στις 15 Μαΐου

Οριστικό! Τελικός Κυπέλλου στις 15 Μαΐου

Η ΕΠΟ μετά από έκτακτο ΔΣ αποφάσισε να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για την Κυριακή 15 Μαϊου.

Η πρόταση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν σημαίνει αυτόματα πως θα διεξαχθεί και ο τελικός αφού υπάρχει το πρόβλημα της διεξαγωγής των πλέι-οφ. Για να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να αναβληθεί η αγωνιστική των πλέι-οφ και στη συνέχεια οι ομάδες να δίνουν αγώνες  ανά τρεις ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία το αργότερο στις 30 Μαϊου προκειμένου όλοι παίκτες να αναχωρήσουν για τις εθνικές τους ομάδες, στην προετοιμασία ενόψει EURO.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενα ακόμη εμπόδιο φυσικά, αφορά και τους ορισμούς των βοηθών του Τάσου Σιδηρόπουλου αφού δεν αποκλείεται αν η ΕΠΟ επιμείνει και δεν τους αντικαταστήσει να υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.