ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Super League: Ρεκόρ το ξεκίνημα με τρεις νίκες για τους 4 «μεγάλους»

Super League: Ρεκόρ το ξεκίνημα με τρεις νίκες για τους 4 «μεγάλους»

Το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχουν κάνει μόνο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, από το 1959 μέχρι και σήμερα.

To γκολ του Νάτχο στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Αστέρα με 2-1. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3/3 και συνέχισαν το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ήδη επικρατήσει των Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα και… συνεχίζει.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στο Ηράκλειο νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ έχοντας κι αυτό το 3/3 μετά τις νίκες με Αστέρα και Πανιώνιο.

Το σερί της συνέχισε κι η ΑΕΚ που επικράτησε για την 3η αγωνιστική της Super League τον Πανιώνιο με 4-0. Η Ένωση έχει επικρατήσει και των ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός, με τα παιδιά του εντυπωσιάζει έχοντας κι αυτό το 3/3 μετά τις εκτός έδρας νίκες σε Ξάνθη και Λάρισα ενώ στην έδρα του πήρε τους τρεις βαθμούς με τη Λαμία.

Ετσι, οι τέσσερις «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος «για πρώτη φορά στην ιστορία της Α’ Εθνικής, από το 1959, ΑΕΚ, ξεκινούν όλοι με τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους», σύμφωνα με το «soccerabse».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Α’ Εθνικής, από το 1959, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ξεκινούν όλοι με τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.