ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βαρύς ο πέλεκυς στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Βαρύς ο πέλεκυς στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Δικεφάλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, τα «ασπρόμαυρα» ταμεία θα αδειάσουν κατά 73.000 ευρώ, 60.000 εκ των οποίων για άναμμα πυρσών.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση ενώ το ύψος του προστίμου προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους της ΠΑΕ διότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα πρόστιμα ήταν πολύ μικρότερα.

Χαρακτηριστικά, στο ματς με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» η UEFA τιμώρησε τον Δικέφαλο με πρόστιμο μόλις 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 23/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 23/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/18/1907799 από 24/09/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων (73.500,00) ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague επέβαλε πρόστιμα σε ακόμη τρεις ΠΑΕ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα ματς της 4ης αγωνιστικής: 5.000 ευρώ στον Ατρόμητο, για τον αγώνα με την ΑΕΛ, 2.450 ευρώ στον Παναθηναϊκό, για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, και 12.000 ευρώ στον Πανιώνιο, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.