ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζητάει συγγνώμη ο ποδοσφαιριστής της Ντουντελάνζ για τον αετό της «Μεγάλης Αλβανίας»: «Είμαι βλάκας!»

Ζητάει συγγνώμη ο ποδοσφαιριστής της Ντουντελάνζ για τον αετό της «Μεγάλης Αλβανίας»: «Είμαι βλάκας!»

Ο Πάτρικ Στουμφ της Ντουντελάνζ που φωτογραφήθηκε στην Ακρόπολη σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αετό που παραπέμπει σε αυτόν της «Μεγάλης Αλβανίας», ζήτησε συγγνώμη.

Το «Sport24» επικοινώνησε με τον Πάτρικ Στουμφ, ποδοσφαιριστή της Ντουντελάνζ ο οποίος μαζί μ’ έναν συμπαίκτη του φωτογραφήθηκαν στην Ακρόπολη και πόζαραν σχηματίζοντας με τα χέρια τους συμβολισμούς που παραπέμπουν στον αετό της «Μεγάλης Αλβανίας».

Ο 30χρονος επιθετικός ζήτησε συγγνώμη, τόνισε πως αγαπάει την Ελλάδα και ότι δεν γνώριζε τι σημαίνει στα μέρη μας η συγκεκριμένη κίνηση:

«Είμαι Γερμανός, δεν έχω καμία σχέση ή καταγωγή από την Αλβανία. Είμαι βλάκας γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει αυτή η χειρονομία για τους Έλληνες. Το κάναμε για πλάκα όπως πανηγυρίζουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Συγγνώμη από τους Έλληνες, αγαπώ την Ελλάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίμαχη φωτογραφία έχει “κατέβει” από τον λογαριασμό της Ντουντελάνζ στο Facebook, προφανώς εξαιτίας της έκτασης που πήρε το θέμα των δύο παικτών της ομάδας από του Λουξεμβούργου και αποψινής αντιπάλου του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.