ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΑΕΚ που δεν… αστειεύεται και οι εξτρέμ για τη μετά – Βέρντε εποχή

Η ΑΕΚ που δεν… αστειεύεται και οι εξτρέμ για τη μετά – Βέρντε εποχή

Mπορεί ο εκπρόσωπός του Ντανιέλε Βέρντε να΄χει την φήμη του σκληρού «καρυδιού» στην ιταλική πιάτσα των ατζέντηδων, ωστόσο και οι παροικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν…αστειεύονται.

Ούτε πρόκειται να παίξουν σύμφωνα με τα «θέλω» του agent, Λουίτζι Λάουρο και των συνεργατών του, για να ολοκληρώσουν ένα μεταγραφικό deal που το θέλει και το…γουστάρει ολόκληρος ο ντουνιάς εντός των τειχών της Ένωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα κι αν αυτή η τακτική επιφέρει τον κίνδυνο στο τέλος να τιναχτεί στον…αέρα η προφορική συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του Ιταλού εξτρέμ και «ναυαγήσει» η υπόθεση του κορυφαίου μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ για την ενίσχυση στα «φτερά».

  • Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.