ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Π.Μάνταλος – Εκτός ο Μ.Μπακάκης

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Π.Μάνταλος – Εκτός ο Μ.Μπακάκης

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ αψηφώντας τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ και προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή στα Σπάτα.

Ο Αρχηγός της ΑΕΚ τέθηκε έτσι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο για την 9η αγωνιστική.

Η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ήταν το ευχάριστο νέο της ημέρας για την ΑΕΚ αφού ο αρχηγός της ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέθηκε έτσι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Superleague με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ αν και δεν είναι γνωστό αν ο τεχνικός της “Ένωσης” θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ή θέση στην αποστολή της ομάδας.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Μπακάκη κανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά έμεινε εκτός κυρίως για να προστατευθεί από το πρόβλημα του και θα κριθεί αύριο αν θα είναι στην αποτολή ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπάρκας και Κλωναρίδης δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.