
Μετά τη διακοπή πρωταθλήματος για τις γιορτές και την επεισοδιακή υπόθεση με τους διαιτητές και την αποχή που τελικά αποφάσισαν να μην κάνουν, το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά ξανά.
Με τρεις αναμετρήσεις γίνεται η αρχή το 2020 και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι χωρίς αμφιβολία το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Το πρώτο, δηλαδή, ντέρμπι από τα δύο που περιλαμβάνει η 17η αγωνιστική της Super League, αφού θα ακολουθήσει την Κυριακή το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Οι μεν «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο, θέλουν το «τρίποντο» φυσικά και για λόγους γοήτρου. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη τρέχει σερί τεσσάρων νικών και θέλει ακόμη μια ώστε να παραμείνει μόνος πρώτος.
Η αρχή, πάντως, γίνεται στις 17:15, όταν και θα γίνει η σέντρα στο ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον αδύναμο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Επιστρέφουν Σεμέντο και Μεγιάδο, ενώ δεν θα παίξουν Ναμπί, Δεληγιαννίδης και Γουάλεϊ.
Η ημέρα κλείνει με το ματς του Ατρομήτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι μεν «μπλε» θέλουν να κάνουν νέα αρχή μετά το βαρύ 5-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ σε αντίθετη… κατεύθυνση είναι οι Αρκάδες που προέρχονται από το 5-0 επί της Ξάνθης. Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ταλόσα, ενώ υπάρχει πρόβλημα με τον Βέλλιο που, ωστόσο, βρίσκεται στην αποστολή Εκτός ο τιμωρημένος Πασαλίδης, αλλά και ο Ριέρα για τους φιλοξενούμενους.
Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League
Σήμερα
Κυριακή
Η βαθμολογία της Super League (σε 16 αγώνες):
*Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6.
Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής στην Super League:
Σάββατο 11 Ιανουαρίου
Κυριακή 12 Ιανουαρίου
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.