ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με τον Μ.Τραούκο – Αυτός θα είναι ο αντι-Τσιμίκας

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με τον Μ.Τραούκο – Αυτός θα είναι ο αντι-Τσιμίκας

Δημοσιεύματα από την Γαλλία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μιγκέλ Τραούκο για να αντικαταστήσει τον Κώστα Τσιμίκα που πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ.

«Ο Τράουκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Τσιμίκα που πήγε στη Λίβερπουλ», αναφέρει. Ο ποδοσφαιριστής έχει δώσει τα χέρια του με την ελληνική ομάδα η οποία πλέον μπορεί να συγκεντρώσει το βλέμμα της στην απόκτηση παίκτη για την άλλη πλευρά της άμυνας.

Τα δημοσιεύματα αυτά βάζουν στη… συζήτηση και τον ΠΑΟΚ. Η Σεντ Ετιέν, ως γνωστόν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιαννούλη αλλά τελικά δεν θα κάνει την κίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στις επαφές που είχαν οι Γάλλοι με τον Δικέφαλο του Βορρά διαπίστωσαν ότι τα χρήματα που ζητάει για τον Γιαννούλη είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που θα μπορέσουν να προσφέρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.