ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για αντι-Άκπομ ο Ταϊβό Αβονίγι της Λίβερπουλ

ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για αντι-Άκπομ ο Ταϊβό Αβονίγι της Λίβερπουλ

Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν επιθετικό για να καλύψει την διαφαινόμενη αποχώρηση του Τσούμπα Άκπομ και ο Ταϊβό Αβονίγι φέρεται να είναι ψηλά στην εν λόγω λίστα.

Ο Άκπομ αναμένεται να ανακοινωθεί απ’ τη Μίντλεσμπρο, ο ΠΑΟΚ έμεινε με επιθετικούς τον Σφιντέρσκι και τον Κούτσια. Είναι προφανές πως εντείνονται οι προσπάθειες του «δικέφαλου» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ένα απ’ τα φορ που βρίσκονται στη λίστα των «ασπρόμαυρων», είναι ο Ταϊβό Αβονίγι!

Ο 23χρονος Νιγηριανός ανήκει εδώ και αρκετό καιρό στη Λίβερπουλ, όμως χωρίς να έχει αγωνιστεί με τους «κόκκινους». Παραχωρείται δανεικός, με τελευταίο του σταθμό τη Γερμανική Μάιντς. Εκεί είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ.

Πέρα από την Μάιντς, έχει αγωνιστεί επίσης ως δανεικός, σε FSV Φρανκφούρτης, Ναϊμένγκεν, Μουσκρόν, Γάνδη. Το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το 2023, αλλά είναι προφανές πως δύσκολα θα έχει μέλλον στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Έτσι είναι πιθανή η παραχώρησή του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι κι εύκολη διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά στην καριέρα του μετρά 125 ματς, 35 γκολ και 15 ασίστ. Η Μάιντς ήθελε να ανανεώσει το δανεισμό του, κάτι που τελικά δεν έγινε. Σε κάθε περίπτωση ο Αβονίγι είναι μία απ’ τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ο οποίος… τρέχει για να «κλείσει» φορ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.