ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: «Μονομαχία» ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ για την δεύτερη θέση

Ελληνικό πρωτάθλημα: «Μονομαχία» ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ για την δεύτερη θέση

Άρης και ΑΕΚ αναμένεται να διασταυρώσουν σήμερα (14/1) τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μετά την απρόσμενη ήττα από τη Λαμία στο πρώτο παιχνίδι του 2021, ο Άρης νίκησε το Βόλο και έφερε ισοπαλία στα Γιάννενα. Έχει δύο ήττες στα οκτώ τελευταία, ενώ δεν είχε καμία στα επτά πρώτα. Έχει χάσει μόνο από δύο ομάδες, την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας, τον Ολυμπιακό, και την τελευταία, τη Λαμία!

Από την άλλη η ΑΕΚ κέρδισε τα δύο τελευταία της παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και τη Λαμία 1-0, αφού δεν είχε νίκη στα τρία προηγούμενα. Έχει τρεις νίκες στα επτά τελευταία, ενώ είχε έξι στα οκτώ πρώτα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η Ενωση, δεν δέχτηκε γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια αφού είχε δεχτεί γκολ και στα οκτώ προηγούμενα.

Όσον αφορά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ έχει ευχάριστες αναμνήσεις καθώς κέρδισε τα δύο τελευταία, αυτά της περασμένης σεζόν. Με 1-0 στην κανονική διάρκεια και με 4-1 στα πλέι οφ. Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει ποτέ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια τον Άρη εκτός έδρας. Τελευταία νίκη του Άρη, ήταν το 2019 ενώ, έχει δύο νίκες στα επτά τελευταία.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμό στον δικέφαλο, όπως επίσης και ο Χουλιάν Κουέστα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι Μάριο Μιτάι, Νασίμ Χνιντ αλλά και τον τιμωρημένο Εμανουέλ Ινσούα, ενώ στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ τέθηκε ξανά ο Ν​ταμιάν Σιμάνσκι που ξεπέρασε εντελώς τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κορυφαίος Κροάτης διαιτητής, Ιβάν Μπέμπεκ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το εξ αναβολής παιχνίδι της Πέμπτης (14/01, 19:30) του Κλ. Βικελίδης μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.