ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Γιαννούλης: Περνάει ιατρικά και υπογράφει στην Νόριτς

Δ.Γιαννούλης: Περνάει ιατρικά και υπογράφει στην Νόριτς

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει κάτοικος Αγγλίας ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς πλέον βρίσκεται στο Νόριτς για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης προκειμένου να κερδίσει χρόνο ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή (15/1) για το Νόρφολκ προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωτοπόρους της Championship.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμός της Νόριτς μέσα στο Σαββατοκύριακο υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά και σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Εάν είναι αρνητικό θα ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της μεγάλης διασποράς που υπάρχει και θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα από την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Norwich Evening News υποστηρίζει πως ο Γερμανός τεχνικός των «καναρινιών» Ντάνιελ Φάρκε αρνήθηκε να αναφερθεί στη μεταγραφή του Έλληνα αριστερού μπακ, σημειώνοντας ωστόσο πως η Νόριτς θα ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γιαννούλης θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Μπάρνσλεί στις 23 Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.vimeo.com/500876670

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.