ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τηλεδιάσκεψη Λ.Αυγενάκη με FIFA και UEFA – Θέμα συζήτησης ο αθλητικός νόμος

Τηλεδιάσκεψη Λ.Αυγενάκη με FIFA και UEFA – Θέμα συζήτησης ο αθλητικός νόμος

O υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους ανθρώπους της FIFA και της UEFA, όπου θα συνομιλήσουν για το νέο αθλητικό νόμο.

Η παγκόσμια και ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μαζί με την ΕΠΟ θα πραγματοποιήσουν συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης την προσεχή Δευτέρα 25/1 σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε επίσης τα μέλη της Ε.Ε. ότι την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 θα διεξαχθεί η τετραμερής συνάντηση ΕΠΟ-FIFA-UEFA και του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, με αντικείμενο διατάξεις του Νόμου 4726 που πρέπει να εναρμονισθούν σε σχέση με τα διεθνή καταστατικά και κανονιστικά πλαίσια, καθώς και με το αυτοδιοίκητο του Ποδοσφαίρου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.