ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β’ Εθνική: «Διπλό» ανόδου για τον Λεβαδειακό στα Τρίκαλα – Στο «μηδέν» Ξάνθη και Χανιά

Β’ Εθνική: «Διπλό» ανόδου για τον Λεβαδειακό στα Τρίκαλα – Στο «μηδέν» Ξάνθη και Χανιά

Με δύο αναμετρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Μια σπουδαία νίκη (1-3) πέτυχε στο ντέρμπι κορυφής με τα Τρίκαλα ο Λεβαδειακός που έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Β’ Εθνικής. Αντιθέτως, η Ξάνθη γκέλαρε εντός έδρας με τα Χανιά (0-0) και έχασε έδαφος στη μάχη για την επιστροφή στη Super League στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.

Στα Τρίκαλα ο Λεβαδειακός κυριάρχησε καθώς ήδη από το ημίχρονο είχε πάρει ήδη προβάδισμα δύο γκολ (0-2) με αυτογκόλ του Σουλιώτη στο 34′ και τέρμα του Τζιώρα στο 45′. Παρά το γεγονός ότι τα Τρίκαλα προσπάθησαν να επιστρέψουν στη μάχη για το τρίποντο με γκολ που πέτυχαν στο 51′ με τον Αλμπάνη, η ομάδα της Βοιωτίας «κλείδωσε» το τρίποντο με γκολ του Νίλι στο 72′ οπότε διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο άλλο ματς της ημέρας τα Χανιά, μολονότι δεν έχουν κερδίσει ακόμη ματς στην κατηγορία, έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Ξάνθης και πήραν έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό όπως είχε συμβεί προ εβδομάδων και στην έδρα του Λεβαδειακού. Αντιθέτως, η ακριτική ομάδα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.