ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ολυμπιακός: Επαφές Μπελχαντά – Ελ Αραμπί για το ενδεχόμενο μεταγραφής

Ολυμπιακός: Επαφές Μπελχαντά – Ελ Αραμπί για το ενδεχόμενο μεταγραφής

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» την υπόθεση του Γιουνές Μπελχαντά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ έχει βάλει και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο κόλπο.

Όπως επιτάσσει μια τέτοια ιδιαίτερη για τα ελληνικά δεδομένα περίπτωση. Ενός ποδοσφαιριστή, δηλαδή, ο οποίος είναι πανάκριβος και, κακά τα ψέματα, μπορεί κάλλιστα να βρει αλλού πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που είναι σε θέση να του προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».

ΤΟ «ΨΗΣΤΗΡΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ

Στα 31 του χρόνια ο Μαροκινός μπορεί να βρει το συμβόλαιο που έπαιρνε στη Γαλατασαράι συνεχίζοντας την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία ή στο Κατάρ. Χρήματα δηλαδή που ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Το ερώτημα είναι τι είναι αυτό που θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Θέλει να συνεχίσει σε ευρωπαϊκή ομάδα και να παίξει στο Champions League ή στο Europa League, ή να συνεχίσει να λαμβάνει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, όπως αυτό που είχε εξασφαλίσει μετά τη μεταγραφή του στην «Τσιμ Μπομ» από τη Ντιναμό Κιέβου το 2017;

Στην παρούσα φάση αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί, καθώς ο ίδιος ο Μπελχαντά δεν έχει αποφασίσει οριστικά. Σημαντικό ρόλο, φυσικά, θα παίξει η οικογένειά του, αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του. Αυτοί που τον συμβουλεύουν και που τον ενημερώνουν. Και αυτοί που έχουν αναλάβει το «ψηστήρι» εκ μέρους του Ολυμπιακού, προχωρούν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή. Αργά, αλλά σταθερά. Το βέβαιο είναι πως τον Μπελχαντά δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο η συμμετοχή στο Champions League (ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στον πρώτο ή στον δεύτερο προκριματικό γύρο του θεσμού).

Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΑΡΑΜΠΙ

Ο Μπελχαντά γνωρίζει για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον και έχει ήδη φροντίσει να πάρει τις πληροφορίες που θέλει. Και ένας από αυτούς με τον οποίο έσπευσε να μιλήσει ήταν ο συμπατριώτης του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο στράικερ του Ολυμπιακού συζήτησε με τον Μπελχαντά για την ομάδα, την πόλη και πιθανότατα άλλες λεπτομέρειες τις οποίες δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Γιουνές Μπελχαντά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχουν παίξει μαζί 20 φορές στην εθνική ομάδα του Μαρόκου. Η πρώτη τους συνύπαρξη καταγράφηκε σε φιλικό με τη Βόρεια Ιρλανδία, στις 17 Νοεμβρίου 2010 (1-1) και η τελευταία χρονικά στις 8 Οκτωβρίου 2016, στο ισόπαλο παιχνίδι εναντίον της Γκαμπόν για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχουν συνυπάρξει συνολικά 765 λεπτά στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα, δίχως όμως να έχει «ταΐσει» ο ένας τον άλλον! Ο Αραμπί μετρά 45 συμμετοχές και 16 γκολ με το Μαρόκο, ενώ ο Μπελχαντά 50 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μεταγραφικός στόχους του Ολυμπιακού μπορεί να παίξει στις θέσεις 6-8-10, ενώ σε πολλά παιχνίδια στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης. Στη Γαλατά, ωστόσο, αγωνιζόταν κυρίως ως οκτάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.