ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σέρβικα ΜΜΕ: «Μία “ανάσα” από την συμφωνία ΑΕΚ και Β.Μιλόγεβιτς»

Σέρβικα ΜΜΕ: «Μία “ανάσα” από την συμφωνία ΑΕΚ και Β.Μιλόγεβιτς»

Η ΑΕΚ καταστρώνει τα πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία, ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς βρίσκεται μία “ανάσα” από την συμφωνία να αναλάβει την ομάδα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του alo.rs αναφέρει: «Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέχει μόλις ένα βήμα από τη νέα του δουλειά. Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να φέρει τον Σέρβο που δεν έχει δουλέψει από τον Μάρτιο, αφότου και έληξε την συνεργασία του με την Αλ Αχλί, στην οποία ήταν προπονητής από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η ΑΕΚ ήταν μεταξύ του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Μιλόγεβιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κατέληξε στον Σέρβο επειδή ο Ρουμάνος ήταν στον ΠΑΟΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που προσβάλει τον σύλλογο της Αθήνας.

Ο Μιλόγεβιτς επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα, μετά την εργασία του στον Πανιώνιο. Αναμένεται ότι όλα θα επισημοποιηθούν σύντομα και ότι ο Μιλόγεβιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη δεδομένη στιγμή δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Προφανώς και ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός είναι μέσα στη λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο το παρουσιάζουν οι Σέρβοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.