Ε.Μπουλούτ: Ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της AEK

Ε.Μπουλούτ: Ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της AEK

Η ΑΕΚ σχεδιάζει ήδη τη νέα σεζόν και όλα ξεκινούν από το νέο προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο τη νέα χρονιά.

Ψηλά στην λίστα των υποψηφίων βρίσκεται ο Ερόλ Μπουλούτ, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο τιμόνι της Φενέρ, αλλά απολύθηκε μετά το ισόπαλο 1-1 με την Μπεσίκτας και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου. Ο Μπουλούτ θυμίζουμε πως ήταν ο άνθρωπος που είχε πάρει στην Αλάνιασπορ τον Τάσο Μπακασέτα σε εκείνη εξαιρετική σεζόν που έφτασε μαζί την υπόλοιπη ελληνική παροικία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, όπου ηττήθηκε 2-0 από την Τραμπζονσπόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή πιο πίσω στη μεταγραφική λίστα, παρά τα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, για συμφωνία δύο ετών, φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ωστόσο και αυτός παραμένει, αλλά πιο χαμηλά στη λίστα, ενώ μαζί με τον Τούρκο τεχνικό φέρεται να παίζει πιο ψηλά από τον Σέρβο, ένα ακόμα όνομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.