ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία και Ελλάδα θέλουν να αναλάβουν μαζί το Μουντιάλ του 2030»

Τι αναφέρει αιγυπτιακό δημοσίευμα

«Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία και Ελλάδα θέλουν να αναλάβουν μαζί το Μουντιάλ του 2030»

Η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία και η Ελλάδα θα υποβάλουν συνυποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030, υποστηρίζει η ιστοσελίδα cairo24.com.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση για να καθοριστούν οι τελικές ρυθμίσεις για την υποψηφιότητα ανάληψης της διοργάνωσης, καθώς οι τρεις χώρες συμφώνησαν να καταθέσουν κοινή υποψηφιότητα για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» του πλανήτη σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας της Αιγύπτου, Ασράφ Σόμπχι, εξέφρασε την πρόθεση να κατασκευαστεί ένα μεγάλο γήπεδο στο Ελ Αλαμέιν, προκειμένου να προστεθεί στα στάδια της χώρας που είναι ικανά να «φιλοξενήσουν» αγώνες της διοργάνωσης, ενώ θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της συνάντησης στην αιγυπτιακή κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εφόσον ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, η Ελλάδα θα μπορούσε να στεγάσει αγώνες του Μουντιάλ σε αρκετά νέα γήπεδα, καθώς, εκτός από την «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφια, μέχρι το 2030 αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί αυτά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχουν ακόμη το ΟΑΚΑ και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.