ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Άρης «λύγισε» τον Παναιτωλικό (1-0)

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες στο «κλείσιμο» του 2022

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Άρης «λύγισε» τον Παναιτωλικό (1-0)

Μετά την «γκέλα» της περασμένης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Πάρντιου επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με 1-0, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης ήταν πολύ ανώτερος από τον Παναιτωλικό, με τον Γκρέι να στέλνει τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά να μετράει μόνο η τρίτη, καθώς τα δύο πρώτα γκολ ακυρώθηκαν λόγω του ότι ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν εκτεθειμένος.

Ο Άρης πανηγύρισε τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να τη χαρεί όσο θα ήθελε κι αυτό γιατί λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Πάλμα αποχώρησε με λυγμούς από το γήπεδο.

Στο στρατόπεδο του Άρη επικρατεί αγωνία για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα, καθώς υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης βρίσκεται στην 6η θέση με 25 βαθμούς, πιάνοντας τον Βόλο ενώ ο Παναιτωλικός καταλαμβάνει την 8η με 16 πόντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.