Ο Α.Σαμαράς «θα κάνει αυτό που πρέπει». Δηλαδή, «τόσο, όσο»...

Καταδικάστηκαν 23 οπαδοί για τα επεισόδια σε αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τους επέβαλε έτσι ποινές φυλάκισης από 5 έως 16 μήνες

Καταδικάστηκαν 23 οπαδοί για τα επεισόδια σε αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Καταδικάστηκαν 23 από τους 29 κατηγορούμενους για τα επεισόδια στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας, ο οποίος και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το 2016.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός είχε διακοπεί στην Τούμπα, μετά την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και 29 άνθρωποι είχαν βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το grtimes.gr λοιπόν, έξι από αυτούς αθωώθηκαν, αλλά οι υπόλοιποι καταδικάστηκαν για απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη κοινής ειρήνης με βιαιοπραγία, παραβάσεις του αθλητικού νόμου και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, κατά περίπτωση.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τους επέβαλε έτσι ποινές φυλάκισης από 5 έως 16 μήνες, αναγνωρίζοντας στους περισσότερους ελαφρυντικό.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.