ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης νίκησε τον Λεβαδειακό και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά (1-2)

Ο Άρης επικράτησε του Λεβαδειακού με ανατροπή με υπέροχα γκολ από τους Ιτούρμπε και Πάλμα στο δεύτερο μέρος

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης νίκησε τον Λεβαδειακό και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά (1-2)

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποίησε ο Άρης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία και έχει προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς της 11ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40′ (Τσιριγώτης) αλλά πέτυχε την ανατροπή στην επανάληψη με γκολ του Ιτούρμπε (52′) και του Πάλμα (63′).

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, στο 12ο λεπτό. Ο Ράφαελ Καμάτσο έκανε την κούρσα από τα δεξιά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή, αλλά ο Ματέι Μάρκοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αντρέ Γκρέι. Ήταν κι η μοναδική φάση μέχρι το 40ο λεπτό, όταν κι ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ. Ο Μάριος Βήχος έκανε την κάθετη πάσα, ο Τσιριγώτης πέρασε και τον Μάριο Σιαμπάνη, πλασάροντας για το 1-0.

Η είσοδος του Ιτούρμπε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Αγγελος Ευαγγέλου καταλόγισε έμμεσο σε γύρισμα της μπάλας του Τριαντάφυλλου Τσάπρα στον Μάρκοβιτς στο 51’. Ο Πάλμα «πάτησε» στον Ιτούρμπε που με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 1-1. Στο 63’, ο επιθετικός από την Ονδούρα ήταν αυτός που… έπιασε στον ύπνο τον Μάρκοβιτς και με μακρινό φάουλ -με το δεξί- έβαλε μπροστά στο σκορ τον Άρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου είχαν πια τον απόλυτο έλεγχο. Η κεφαλιά του Φαμπιάνο Λέισμαν δε βρήκε στόχο στο 65’, με τους Θεσσαλονικείς να ελέγχουν απόλυτα το ρυθμό του ματς ως το φινάλε. Πλέον, οι δυο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Super League, η οποία θα τις φέρει και πάλι αντιμέτωπες (Τετάρτη 21/12), για να ακολουθήσει το τριήμερο 10-12 Ιανουαρίου ο μεταξύ τους επαναληπτικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.