ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπελλο Ελλάδος: Μπαίνει στο «παιχνίδι» το ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσει τον τελικό

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη ή τον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Μαΐου, μπορεί να φιλοξενηθεί εκεί...

Κύπελλο Ελλάδος: Μπαίνει στο «παιχνίδι» το ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσει τον τελικό

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος είναι και φέτος ένα πρόβλημα, ωστόσο στο… παιχνίδι μπαίνει πλέον και το ΟΑΚΑ.

Πέρυσι όμως, με όλα τα τραγελαφικά που έγιναν σχετικά με την έδρα που θα φιλοξενούσε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, η λύση που βρέθηκε ήταν να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, υπό τον όρο του Αχιλλέα Μπέου, στις εξέδρες να βρίσκονται ελάχιστοι προσκεκλημένοι.

Την λύση του γηπέδου στον Βόλο, κάτω από τις ίδιες συνθήκες μάλιστα, ήταν έτοιμο να υιοθετήσει και φέτος η ΕΠΟ, όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Μπαλτάκος λόγω της έλλειψης γηπέδων.

Η δήλωση Μπαλτάκου

«Το πιο πιθανό είναι επειδή υπάρχουν προβλήματα με άλλα γήπεδα, να γίνει τελικός στον Βόλο με προϋποθέσεις που θέτει ο δήμαρχος , με παιδιά, μαθητές. Εφόσον πάμε στον Βόλο ο κύριος Μπέος είναι κατηγορηματικός για την μη παρουσία του κόσμου, οπότε για να μην γίνει μόνο με 100 άτομα έκαστος, θα τον κάνουμε με την παρουσία μαθητών και παιδιών στις εξέδρες.

Δεν υπάρχει το Καυτατζόγλειο, το ΟΑΚΑ, δύο γήπεδα σταθμοί. Επίσης υπάρχει το Ηράκλειο, ένα καλό γήπεδο το οποίο όμως έχει πρόβλημα μετακίνησης για τους φιλάθλους. Δεν έχει κάτσει η μπίλια, αλλά πρέπει να γίνει συζήτηση και με τις ομάδες, ακόμα δεν τις γνωρίζουμε, όταν ολοκληρωθούν τα ημιτελικά θα συνεννοηθούμε και με αυτές. Βλέπετε το Καυτατζόγλειο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τώρα υπάρχει ΟΑΚΑ

Ωστόσο, από την Παρασκευή το πρωί προέκυψε μία λύση, προκειμένου να δούμε έναν τελικό όπως θα πρέπει να είναι όλα αυτά τα ματς. Σε ένα μεγάλο γήπεδο, με φίλους και των δύο ομάδων. Αυτή δεν είναι άλλη από το ΟΑΚΑ…

Με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, γνωστοποίησε πως το Ολυμπιακό Στάδιο ανοίγει ξανά τις πόρτες του, μετά από κάποιες εργασίες που θα γίνουν και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη ή τον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Μαΐου, μπορεί να φιλοξενηθεί εκεί…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκεί βέβαια να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο αντιπάλων, προκειμένου να μην υπάρχει η αποκρουστική εικόνα των άδειων κερκίδων σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.