ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ο Βόλος «τελειώνει» τον Ντομινίκ Κρούζλιακ μετά το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα- αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για λύση του συμβολαίου του

Ο Βόλος «τελειώνει» τον Ντομινίκ Κρούζλιακ μετά το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ

Ο Ντόμινικ Κρούζλιακ φαίνεται να «τελειώνει» από τον Βόλο καθώς η δυσαρέσκεια στην ομάδα της Μαγνησίας για τον Σλοβάκο αμυντικό, μετά το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, είναι αρκετά έντονη. 

Παρελθόν από την ομάδα του Βόλου αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Ντομινίκ Κρούζλιακ.

Ο Κώστας Μοράτσος δεν δείχνει ικανοποιημένος με την απόδοση του Σλοβάκου αμυντικού, ενώ η.. σταγόνα που φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι είναι το χέρι που έκανε στο πέναλτι με το οποίο η ΑΕΚ σημείωσε το νικητήριο 3-2, στο χθεσινό ματς του Πανθεσσαλικού.

Ο τεχνικός του Βόλου από εδώ και στο εξής δεν υπολογίζει τον Κρούζλιακ, ενώ -σύμφωνα με δημοσιεύματα- αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για λύση του συμβολαίου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κρούζλιακ αγωνίζεται στην ομάδα της Μαγνησίας εδώ και λίγους μήνες και μετράει τρεις συμμετοχές. Στο ματς με την ΑΕΚ πέρασε σαν αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης και το πέναλτι που έκανε, έκρινε τη νίκη της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.