ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού στα πλέι οφ αν αποκλείσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα

Ολυμπιακός: Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού στα πλέι οφ αν αποκλείσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικά πιθανό να βρει στον δρόμο του εκ νέου τη Μακάμπι Χάιφα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κληθούν να αντιμετωπίζουν τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα – Απόλλωνα Λεμεσού στα πλέι οφ του Europa League, εάν καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Ολυμπιακός, αν αποκλείσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα – Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Πειραιώτες μπορεί να συναντήσουν ξανά την Μακάμπι Χάιφα, από την οποία αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στις 25 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι προκριθούν επί της Σλόβαν έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Conference League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ του Europa League:

Ντνίπρο – ΑΕΚ Λάρνακας/Παρτιζάν

Γάνδη – Ομόνοια

Αούστρια Βιένης – Φενέρμπαχτσε/Σλοβάτσκο

Λίνφιλντ/Ζυρίχη – Χαρτς

Μάριμπορ/Ελσίνκι – Σίλκεμποργκ

Μάλμε/Ντουντελάνζ – Σίβασπορ

Καραμπάγκ/Φερεντσβάρος – Σάμροκ Ρόβερς/Σκούπι

Ολυμπιακός/Σλόβαν – Μακάμπι Χάιφα/Απόλλων Λεμεσού

Ερυθρός Αστέρας/Πιούνικ – Σέριφ Τίρασπολ/Πλζεν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.