ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Ποια είναι τα υποψήφια ονόματα για τη θέση του προπονητή

Εξετάζονται αρκετοί προπονητές στον Ολυμπιακό και ίσως οι εξελίξεις σημειωθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος

Ολυμπιακός: Ποια είναι τα υποψήφια ονόματα για τη θέση του προπονητή

Σε δύο άξονες έχει εστιάσει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Ο πρώτος είναι αγωνιστικός και αφορά τις νίκες στα τρία ντέρμπι πρωταθλήματος εναντίον της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που, υπό προϋποθέσεις μπορούν να του προσφέρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του EuropaLeague. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την πρόσληψη προπονητή, ζήτημα που μπαίνει πια στην τελική ευθεία.

Στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να ανακοινώσει την πρόσληψη τεχνικού μέσα στις επόμενες δύο – τρεις εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 15 ή το αργότερο τις 22 Μαϊου.

Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαπραγματεύσεων, τόσο με τους προπονητές που είναι ελεύθεροι και ήδη μιλούν οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ όσο και με αυτούς που εργάζονται αυτή τη στιγμή σε ομάδες. Διότι, οι ερυθρόλευκοι συνομιλούν και με τεχνικούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους τον Ιούνιο, τον Δεκέμβριο αλλά και το επόμενο καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους προπονητές, έχουν γίνει συναντήσεις και διεξοδικές συζητήσεις από κοντά με τον Άλφρεντ Σρέντερ, τον Τζενάρο Γκατούζο και, σύμφωνα με πληροφορίες, με δύο – τρεις ακόμη κόουτς χωρίς να έχει βγει κάτι στη δημοσιότητα. Από τους ελεύθερους τεχνικούς απασχολούν επίσης ο Τζέσι Μαρς και ο Κίκε Φλόρες ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από την Χετάφε.

Παρεμπιπτόντως, ο Σρέντερ ήταν την Κυριακή (30/4) στις εξέδρες της Cegeka Arena και παρακολούθησε το ντέρμπι Γκενκ – Κλαμπ Μπριζ 3-1, με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, να επιθυμούν την επιστροφή του στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Επίσης, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στο τραπέζι των ερυθρόλευκων και το όνομα ενός ακόμη Ολλανδού, του Πέτερ Μπος, πρώην προπονητή των Άγιαξ, Ντόρτμουντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Λιόν, τον οποίο φέρεται να καλοβλέπει πάλι ο Αίαντας. Όπως και του Αργεντινού, Γκεράρδο Μαρτίνο, πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα, της Νιούελς, της Ατλάντα και των εθνικών ομάδων της Αργεντινής, του Μεξικού και της Παραγουάης.

Σχετικά, με τους προπονητές που εργάζονται αυτή τη στιγμή και λήγουν τα συμβόλαιά τους σε μερικές εβδομάδες ή μήνες, στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνες που δουλεύει στην Τίγκρε και ο Σεργκέι Ρεμπρόφ που τελειώνει το συμβόλαιο του με την Αλ Αϊν τον Ιούνιο.

Παράλληλα, έχουν προταθεί, μεταξύ άλλων, ο Βιθέντε Μορένο, ο οποίος έχει επίσης συμβόλαιο με την Αλ Σαμπάμπ μέχρι τον Ιούνιο και ο Βιτσέντζο Μοντέλα που είναι στον πάγκο της Άντανα Ντεμίρσπορ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ενδιαφέρει είναι να γίνει η κατάλληλη επιλογή από πλευράς Ολυμπιακού, με ένα προπονητή που θα είναι σε θέση να φτιάξει μία καινούργια ομάδα, που θα δώσει προοπτική και όραμα συνδυάζοντας τα με τις κατακτήσεις τίτλων και την καλή πορεία στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι όμως να βγει λευκός καπνός για τον εκλεκτό στην τεχνική ηγεσία, οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να τελειώσουν τη σεζόν όπως πρέπει, διεκδικώντας τις νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα εναντίων των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.